Evenimente Corporate

Evenimente pentru Copii


Evenimentele adresate copiilor pe care le-am organizat de-a lungul timpului au fost realizate fie in parcuri, fie in Sali de Spectacole, fie la sediile companiilor cu ocazia diferitelor sarbatori: Paste, Craciun, Halloween, Mos Nicolae, 1 Iunie ; fie in corturi special amenajate.

Putem organiza evenimente in orice locatie, tranformand-o in spatial ideal desfasurarii un eveniment special pentru copii, atat pentru 10 copii cat si pentru 1000 de copii.

Compania noastra realizeaza concepte originale de evenimente adresate copiilor punand la dispozitie: décoruri speciale, personaje, animatori, muzica, sonorizare, scena, costume special pentru copii, torturi in forme speciale, jocuri gonglabile, logistica necesara organizarii( mese, scaune, banci, vesela etc.) staff organizare, staff servire, catering.

Evenimente de Netwoking


Unul dintre cele mai eficiente cadre pentru a face business sunt evenimentele, atunci cand se mixeaza perfect relaxarea cu strategiile de business, atunci cand comunicarea dintre oameni este facilitata de cadrul primitor, de muzica de calitate, de vinurile de calitate. Evenimentele reprezinta una dintre cele mai eficiente forme de comunicare, de prezentare, de interactiune. Evenimentele reprezinta cadrul perfect in care toate simturile fiind activate( olfactiv, visual, tactil, auditiv, mimica) si rezultatele obtinute sunt pe masura.

Evenimentele reprezinta forma superioara de marketing, avand efecte pe termen mediu si lung asupra participantilor, creand comunicare de calitate si relatii interumane de lunga si fructuoasa durata.

Targuri si Expozitii


Aceste evenimente fac parte din categoria actiunilor BTL avand ca si scop prezentarea de produse si servicii, interactiunea intre furnizori, clienti, investitori, intr-un cadru specific organizat.

Scopul Targurilor si Expozitiilor este atat Acela de prezentare si vanzare directa dar si de interactiune, business networking, crearea de brandig si cobranding.

Lansari Poduse si Deschideri Magazine


Un moment important pentru o companie in strategia de marketing o reprezinta acel Momentul T0 cand intra pe piata, cand interactioneaza prima oara cu clientii sai, cand devine vizibil atat fizic cat si on-line.

Momentul cheie trebuie foarte bine organizat si valorificat, astfel incat, efectele sa fie de cea mai buna calitate pe termen mediu si lung.

O data ce un produs este lansat pe piata sau se deschide un magazine, un show room al unui anumit gen de produse sau servicii, acesta trebuie valorificat cu fast, cu decoruri, cu sampanie si mai ales cu presa prezenta, atata presa scrisa cat si cea on-line, tv, radio, bloggeri etc.

Compania noastra organizeaza evenimente speciale, originale, cu ocazia lansarilor pe piata roamaneasca a unor branduri, a unor produse, servicii etc, avand ca scop prezentare, identificare dar si awareness-ul atat de necesar unei bune pozitionari pe piata.

Compania noastra realizeaza si actiunei de BrandMachmaking avand ca si scop cresterea si dezvoltarea noilor branduri pe piata sau reactaulizarea, rebrandurirea unor companii deja exsietente pe piata.

Compania noastra realizeaza actiuni speciale( targuri, expozitii) in care realizam codranding intre companii din domenii de activitate total diferite, astfel efectul promovarii fiind unul mult mai bun.

In cadrul deschiderilor de magazine realizam diverse actiuni speciale pentru atragerea de clienti dar si actiuni pentru presa, pentru cresterea vizibilitatii.

Campanii BTL si ATL

Esti interesat de serviciile noastre? Trimite-ne un mesaj sau suna-ne.

Campanii BTL si ATL

Esti interesat de serviciile noastre? Trimite-ne un mesaj sau suna-ne.

Contact