Evenimente Private


Oricarui eveniment, fie nunta, fie petrecere pentru copii, fie botez, ii acordam o atentie deosebita la datalii, o atentie deosebita acordata clientului dar si participantilor la eveniment. Fiecare detaliu face o mare diferenta, iar originalitate este unul dintre aspectele la care tinem foarte mult. Chiar daca, de multe ori, clientii nostri ne prezinta modele de evenimente realizate, noi ii incurajam si ii sustinem sa aiba curajul si dorinta de a avea un eveniment original, un eveniment unic, doar al lor, sa-i reprezinte 100%.

Astfel, echipa noastra creaza conceptul original de eveniment, creaza decorul original pentru eveniment, organizeaza evenimentul, intr-o continua comunicare si conlucrare cu nevoile clientului dar si ale participantilor la eveniment.

Suntem flexibili si perfect adaptaptabili , avand ca si scop al companiei: UN EVENIMENT REUSIT.


Petreceri pentru Copii


Ne place foarte mult sa facem copiii sa simta cu adevarat magia unei petreceri bine realizate.

Copiii sunt cei mai exigenti clienti ai nostril, ceea ce “ne-a obligat” sa devenim din ce in ce mai buni in meseria noastra pentru a reusi sa satisfacem cele mai fine cerinte.

De obicei o petrecere pentru copii tine in medie intre 3 si 4 ore, iar acele 3 ore sunt atent monitorizate si valorificate pentru a crea cel mai memorabil party, fiecare minut trebuind sa fie complet si complex pentru a pastra atentia si dorinta copiilor activate si vie la maximum. Fiecare detaliu al unei petreceri pentru copii trebuie sa fie mai mult decat perfecta pentru ca asta va crea amintirile atat ale sarbatoritului cat si ale participantilor.

Nunti


Ne ocupam cu detalii atat de fine specifice organizarii unei nunti incat, dupa fiecare nunta organizata clientii nostri devin, inevitabil, prietenii nostri, cunoscandu-ne mai bine prin prisma evenimentului organizat.
Fiecare nunta organizata de catre noi a fost ceva unic, cu o incarcatura emotionala deosebita, cu intamplari memorabile.
Acordam o importanta deosebita fiecarui detaliu, fie el cat de mic, iar asta creaza valoare si momente cu totul si cu totul deosebite.

Acordam atentie deosebita tuturor furnizorilor implicati in realizarea unei nunti, de la locatie pana la video, de la decoratiuni pana la buchetul miresei, de la orchestra pana la candy bar, de la cununia religioasa pana la place carduri, de la meniurile alese pana la vinurile asezonate, de la entertainement pana la cadourile pentru invitati.

Nunta este unul dintre cele mai complexe evenimente pe care le organizam iar bucuria reusitei lui ne face de fiecare data sa continuam in acest domeniu si sa devenim din ce in ce mai buni.

Aniversari


Ne plac petrecerile, mult! Dar cel mai mult ne place: sa le organizam!

De aceea, de fiecare data cand un client vine la noi la firma cu solicitarea de a-I organiza un party este o mare incantare si onoare.

Ne straduim si, de cele mai multe ori, reusim sa cream concept originale de party, fiind perfect adaptate: locatiei unde va avea loc petrecerea, anotimpului in care se desfasoara , varstei participantilor, numarului acestora dar nu in ultimul rand si cel mai important, ne incadram exact in bugetul alocat.

Comunicam foarte mult cu clientul, aflam dorintele lui, dar mai ales incercam sa ii oferim ceea ce I se potriveste cel mai bine din toate punctele de vedere, imbinand perfect bugetul alocat cu factorii implicati in crearea celei mai frumose petreceri.

Petrecerea Burlacilor


Ne laudam cu faptul ca organizam cele mai tari Petreceri ale Burlacilor. Nunta in sine, ca si eveniment din viata noastra, este unul dintre cele mai importante evenimente astfel ca si Petrecerea Burlacilor, ca parte integranta din Nunta, este un eveniment la fel de important si, cu atat mai mult dataliile organizarii sale fac o mare diferenta.

Un aspect important il reprezinta originalitatea evenimentului pe care nu o putem realiza decat impreuna cu clientii, atat cu viitorul mire cat si cu viitoarea mireasa, pentru ca evenimentul este dublu: petrecerea burlacilor si petrecerea burlacitelor.

Evenimente Speciale

Esti interesat de serviciile noastre? Trimite-ne un mesaj sau suna-ne.

Campanii BTL si ATL

Esti interesat de serviciile noastre? Trimite-ne un mesaj sau suna-ne.

Contact